Se Eminems forhold gå i spåner i ny video til ‘River’ feat. Ed Sheeran

Eminem har udgivet en ny video til den melodramatiske sang ‘River’ fra sit seneste album, ‘Revival’.

Sangen handler om, at Eminem gør en kvinde ved navn Suzanne gravid, hvorefter hun ender med at få en abort. Videoen består dels af iscenesatte videosekvenser med Eminem og Sheeran, dels af klip, der ligner private optagelser mellem Eminem og denne Suzanne, hvor man ser konsekvenserne, graviditeten har for deres forhold.

Derudover byder videoen på mange klip, hvor Eminem, Sheeran, Suzanne og hendes nuværende kæreste Trevor bliver udspurgt af en interviewer om deres perspektiver på sangens emner. Så hvis du godt kan lide musikvideoer, hvor sangen bliver stoppet midt i det hele til fordel for dialog, så er ‘River’ videoen for dig.

Læs anmeldelse: Eminem ‘Revival’

Sponsoreret indhold
Hold jul med familien, du selv vælger
Inviter dine allerbedste Avengers, din South Park-familie og intergalaktiske slægtninge med til julehyggen. Gør julen sjovere med Viaplay her.
Viaplay
Advertisement