Se Will Smith genskabe sønnen Jadens ‘Icon’-video

Se Will Smith genskabe sønnen Jadens ‘Icon’-video
Jaden Smith.

Will Smith er stolt over sønnen Jaden Smith, og med god grund: Den unge mand er blevet streamet over 100 millioner gange på Spotify. Som lykønskning har Will Smith på Instagram delt denne video, hvor han genskaber starten af Jadens musikvideo til sangen ‘Icon’ fra sidste års debutalbum ‘Syre’.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ja, der er mange forældre, der med vilje forsøger at være pinlige ved at efterligne ungdommen, men få gør nær så meget ud af det som Will Smith. Det er måske lidt far-pinligt, men det er også veludført og ret charmerende, især med tanke på, at Will Smith selv startede ud som rapper i sine unge dage. Og så tager far da også lidt pis på sønnike med hjemmesutter i stedet for friske sneaks og grills, der falder ud af munden.

Se Jaden Smiths originaludgave her.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af