Tinashe og Future drikker sig fulde i kærlighed – lyt til ‘Faded Love’

Tinashe og Future drikker sig fulde i kærlighed – lyt til ‘Faded Love’
Tinashe på Roskilde Festival.
Foto: Bo Källberg/Soundvenue

Umiddelbart skulle man tro, at ‘Faded Love’ betød falmet kærlighed, men så kender man ikke moderne hiphop-slang. Her betyder ‘faded’ selvfølgelig beruset, og Tinashe og Futures nye single handler da også om en slags trance-agtigt beruset forelskelse.

Det er et perfekt emne til Tinashes hviskende vokal og Futures druggy persona. Tinashes første store hit, ‘2 On’, handlede jo også om en blanding af beruselse og forelskelse, mens Futures musik tit pendler mellem narkotiseret fremmedgjorthed og beruset forelskelse. Her er Future i sit følsomme hjørne, hvilket komplimenterer Tinashes nynnende hvisken perfekt.

Sangen er Tinashes anden single i år, efter at hun i januar udgav ‘No Drama’ med Migos-medlemmet Offset, som vi kårede til et af ugens Top Tracks. De to singler skulle varsle sangerindens længe ventede album ‘Joyride’, der har været udskudt mange gange.

Læs interview: Tinashe: »Jeg droppede ud af 9. klasse, mens alle de andre tog på college«

Annonce