Videopremiere: Mont Jake vender tilbage med en frisk, spraglet billedside til ‘Come Closer’

Mont Jake skabte massiv hype om sin person, da han forrige år debuterede anonymt med singlen ‘Shadow’, der havde prominent besøg af Masta Killa fra Wu-Tang Clan. Senere blev det afsløret, at Mont Jake (som navnet også lidt indikerer) var lig med Mont Oliver-forsanger Jacob Hammershøj, men efter et par tracks forstummedes udgivelsesstrømmen. Indtil denne uge.

Nu er Mont Jake tilbage, og han har sørget godt og grundigt for, at det ikke kommer til at gå ubemærket hen. I mandags slap han den fængende funkpoppede single ‘Come Closer’, der i dag har fået en matchende frisk billedside.

‘Come Closer’ gæstes både af den unge Texas-rapper Gene Fisher samt saxofonist Leland Whitty fra hiphoporkestret BadBadNotGood, der bidrager med et smooth blæs over det insisterende, catchy hook.

Sponsoreret indhold
Verdens mindste 14-tommers laptop
ASUS har med ZenBook 14 skabt et lille, bærbart mesterstykke med enorme kræfter pakket ind i tidløst design. Læs mere her.
ASUS