Blue Ivy byder 19.000 dollars på et maleri – Jay-Z prøver at stoppe det

Blue Ivy byder 19.000 dollars på et maleri – Jay-Z prøver at stoppe det
Beyoncé og Blue Ivy Carter til NBA All-Star 2018
Foto: Allen Berezovsky/Getty Images

Carter-familien var i denne weekend afsted til Wearable Art Gala i Los Angeles, og i den sammenhæng deltog de i en kunstauktion. Eller rettere, det gjorde familiens yngste medlem, Blue Ivy, der bød 17.000 dollars på et akrylmaleri af Sidney Poitier. Da hun bliver overbudt, byder hun blot 19.000, som det kan ses i den første Instagram-video nedenfor.

Vanity Fair meddeler dog, at Sidney Poitier-maleriet endte med at gå til Tyler Perry. Det kan være, at Jay-Z fik forhindret hende i at byde mere, hvilket han lader til at prøve på i videoen. De meddeler dog også, at Blue Ivy fik købt et andet kunstværk. Dette var af Samuel Levi Jones, og Blue Ivy endte med at vinde på et bud til 10.000 dollars.

Beyoncé vandt årets Waco Theater Humanitarian Award til weekendens arrangement for sit humanitære arbejde. Under videoen af Blue Ivy kan du se dele af Beyoncés takketale – og du kan også se dele af en video, hvor Michelle Obama lykønsker Beyoncé og roser hende for måden hun bruger sin platform.

Sponsoreret indhold
Københavns underjordiske metrobyggeri eksploderer
… og tre mennesker er fanget under jorden. Se Rasmus Kloster Bros hårrejsende intense katastrofe-thriller: ‘Cutterhead’. Find billetter og spilletider her.
Reel Pictures