Iceage annoncerer nyt album – hør den hæsblæsende single ‘Painkiller’ feat. Sky Ferreira

Iceage annoncerer nyt album – hør den hæsblæsende single ‘Painkiller’ feat. Sky Ferreira
Iceage.

Iceage har endelig annonceret deres fjerde album: ‘Beyondless’ udkommer den 4. maj og er gruppens første album i fire år. I februar udgav de førstesinglen ‘Catch It’, og nu har de udgivet endnu et track fra albummet, ‘Pain Killer’, der har gæstevokal fra amerikanske Sky Ferreira. Hvis man følger hendes Instagram-profil kan man desuden foranlediges til at tro, at der er mere end et musikalsk makkerskab på spil – men ingenting bekræftet!

På albummet vil der foruden Sky Ferreira også være en række danske musikere som Nils Gröndahl og Lars Greve, der giver gæsteoptrædener med alternativ instrumentation såsom violin, trompet, saxofon og trækbasun. Og ja, både violiner og hornsektionen er i spil i introen til den hæsblæsende nye single.

‘Beyondless’ er produceret af Nis Bysted og indspillet analogt i Kungsten Studios i Göteborg.

Iceage startede ud som punkband i ægte Mayhem-ånd, men bevægede sig på deres seneste og ret så fantastiske ‘Plowing into the Field of Love’ over i en Nick Cave-agtig mørkerock. Et af dette årtis mest spændende danske rockbands er nu for alvor tilbage.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af