Leon Bridges annoncerer nyt album – hør to nye soulsingler

Leon Bridges annoncerer nyt album – hør to nye soulsingler
Leon Bridges.

Det er efterhånden noget tid siden, vi sidst hørte fra Leon Bridges, der i 2015 imponerede os med sin troværdige 60’er-sydstatssoul på debutalbummet ‘Coming Home’. Nu har han annonceret efterfølgeren ‘Good Thing’, der udkommer den 4. maj.

Med annonceringen følger to tracks, der viser, at Bridges ikke er interesseret i at sidde fast i 60’erne. Den første, ‘Bad Bad News’, kan måske med lidt god vilje sammenlignes med 70’ernes mere vokalorienterede side af jazz-funk, men især leder den tankerne hen mod en moderne musiker som Anderson .Paak med det samtidigt livlige og smooth flow i sangstemmen sat over et fængslende, jazzet groove.

Det andet nummer, ‘Bet Ain’t Worth the Hand’, er en mere nostalgisk sjæler, hvor Bridges’ falset udvises på sit fuldeste. Der er absolut stadig rødder af 60’er-soul, især i brugen af guitar på tracket, men rent vokalt minder det på mange punkter mere om slut-90’ernes neo-soul.

Annonce