Ny Whitney Houston-dokumentar på vej fra Oscarvindende instruktør

Ny Whitney Houston-dokumentar på vej fra Oscarvindende instruktør
Whitney Houston på scenen til World Music Awards i 2004 .
Foto: Kevin Winter/Getty Images

Whitney Houstons vej til toppen – og den efterfølgende tragiske deroute – blev sidste år skildret i ‘Whitney: Can I Be Me’, men Nick Broomfields fascinerende dokumentar blev aldrig godkendt af Houstons familie, der siden offentligt har taget afstand fra filmen.

Nu er endnu en dokumentarfilm om sangerinden på vej. Den har fået titlen ‘Whitney’ og er instrueret af den Oscarvindende instruktør Kevin Macdonald, som også står bag Bob Marley-dokumentaren ‘Marley’ fra 2012.

Filmen vil ifølge Macdonald indeholde hidtil usete klip fra Whitney Houstons liv, sjældne koncertoptagelser samt private hjemmevideoer fra Houston-familiens arkiv, som Macdonald eksklusivt har fået adgang til.

»Jeg gik til Whitneys liv som et mysterium; hvorfor endte en person med så meget råt talent og skønhed med at selvdestruere så offentligt og smertefuld? Jeg er så heldig at have støtte fra Pat Houston (Whitneys svigerinde og tidligere manager, red.) og resten af familien på denne rejse. De har betroet mig nøglerne til de private arkiver, men har samtidig givet mig komplet frihed til at forfølge historien, hvor end den måtte tage mig. I sin grundkerne er ‘Whitney’ en intim familiehistorie, som afslører en ny side af en kvinde, som ikke engang de mest die-hard fans nogensinde kendte til«, udtaler Kevin Macdonald om filmen til Rolling Stone.

‘Whitney’ får premiere i USA den 6. juli.

Læs også: ‘Whitney: Can I Be Me’: Dokumentar om en af verdens største stemmer rammer lige i hjertekulen

Sponsoreret indhold
Hold jul med familien, du selv vælger
Inviter dine allerbedste Avengers, din South Park-familie og intergalaktiske slægtninge med til julehyggen. Gør julen sjovere med Viaplay her.
Viaplay
Advertisement