Bisse smider håret (og tøjet) i videoen til den nye single ‘Plexiglas’

Bisse har i dag udgivet den nye sang ‘Plexiglas’ med en tilhørende video, hvor ser vi en pilskaldet og splitterfornøjet Thorbjørn Radisch Bredkjær. Og det er ikke den diskrete form for nøgenhed heller – Bisse mister hårpragten lige i starten, og derfra er han uden både tøj og hår i løbet af hele videoen, altså med undtagelse af håret… forneden.

Vi ser både Bisse på nøgen ørkenvandring og arktisk ekspedition, hvor han både tisser ud over sandet og forsøger at slikke en istap. Vi ser ham også i knap så stedbestemte omgivelser, hvor han blandt andet hygger sig med en blæksprutte, ifører sig guldtænder og bliver kærtegnet af en klovn. Hvis du troede, at barndomsalbummet ‘19.6.87’ betød, at Bisse ej længere var en excentriker, så kan du altså tro om.

Bisse har ikke annonceret noget nyt album, men mon ikke der kommer mere snart? De seneste tre år har han givet os hele syv album, så der er ikke nogen grund til at tro, at det ottende ikke skulle kunne komme i år.

Læs anmeldelse: Bisse ‘19.6.87’

Annonce