Se David Byrnes skarpe optræden med ‘Everybody’s Coming To My House’ hos Colbert

David Byrne har netop udgivet sit første soloalbum i 14 år, og i den forbindelse var han forbi Stephen Colberts Late Show for at optræde med singlen ‘Everybody’s Coming To My House’ fra ‘American Utopia’.

Og Talking Heads-legenden ser ud til at være i topform til at indtage Roskilde Festival til sommer. Hans optræden bød på skarp koreografi fra en hær af mandlige og kvindelige Byrne-kloner i hans karakteristiske, lidt for store, grå jakkesæt samt en cameo fra Colbert himself, der sad stoisk ved sit skrivebord under den funky optræden.

Apropos lidt for store jakkesæt, så lånte David Byrne også sig selv ud til en sketch om, ja, store jakkesæt, i en falsk, overgearet reklame for ‘David Byrne’s Giant Suit Emporium’. Det komiske indslag kan ses i videoen nedenfor.

Anmeldelse: David Byrnes første soloalbum i 14 år er kryptisk på en let fordøjelig måde

Sponsoreret indhold
Hold jul med familien, du selv vælger
Inviter dine allerbedste Avengers, din South Park-familie og intergalaktiske slægtninge med til julehyggen. Gør julen sjovere med Viaplay her.
Viaplay
Advertisement