Se Eddie Vedder spille Tom Pettys ‘Room at the Top’ til ‘In Memoriam’-indslaget ved årets Oscar

Se Eddie Vedder spille Tom Pettys ‘Room at the Top’ til ‘In Memoriam’-indslaget ved årets Oscar
Eddie Vedder til årets Oscar-show.
Foto: Kevin Winter/Getty Images

Til Oscar-ceremonien er et af de faste årlige indslag ‘In Memoriam’, hvor akademiet mindes alle de markante personligheder, underholdningsindustrien har mistet i løbet af det forgangne år – naturligvis med fokus på filmindustrien. I år blev dette gjort til tonerne af Pearl Jam-forsangeren Eddie Vedder, der sang Tom Petty-sangen ‘Room at the Top’, da Petty netop var i blandt dem, der døde i 2017.

Det var en stærk optræden, især med henblik på, hvor nært et forhold Vedder har haft med døden gennem tiden. Stort set alle andre af 90’ernes store grunge-sangere er døde, herunder hans eget bandmedlem fra Temple of the Dog, Chris Cornell. Man behøver derudover næppe at komme særlig dybt ind på begivenhederne på Roskilde Festival i år 2000, før det står klart, at død er en ubehageligt nærværende del af Eddie Vedders karriere.

Læs også: Det mest overraskende ved Oscar-priserne var, hvor uendeligt lidt overraskende de var

Annonce