Se Jimmy Kimmels ‘rørende’ hyldest til (den forkerte) Keyboard Cat

»Vi har mistet en kat, der udfordrede vores forventninger til, hvor musikalsk et kæledyr kan være«.

Tidligere på ugen kom det frem, at den elskede Keyboard Cat er opsteget til kattehimlen, og Jimmy Kimmel brugte tirsdag nat lidt tid på et hylde det pelsede Youtube-fænomen med en ‘rørende’ mindetale:

»Han lærte os, at alle kan spille et instrument, så længe nogen sidder under dem og styrer deres arme«, siger Kimmel blandt andet, og til slut er der også et ganske sjovt (og falsk) Trump-tweet, der refererer til et andet engelsk ord for kat end ‘cat’.

Men hov, der er alligevel noget galt med hyldesten. Musikvideoen, der vises, og selve billedet på bagvæggen er af den originale Keyboard Cat ved navn Fatso, der døde i 1987. Rollen som Keyboard Cat blev i 2010 overtaget af Bento, og det er altså denne kat, som gik bort tidligere i marts.

Der sidder nogle researchere, der skal fyres. Big time.

Læs også: Jimmy Kimmel parodierer Drakes velgørende ‘God’s Plan’-video i sjovt spoof

Sponsoreret indhold
Lauryn Hill, Suspekt, Minds, Mø og mange flere
Årets Fredagsrock program er ude – og det er spækket med store, strålende stjerner fra ind- og udland. Se hele den vilde musikplakat her.
Tivoli
Sponsoreret indhold