Se Taylor Swift som enlig danser i den nye video til ‘Delicate’

Sidste år udgav Taylor Swift albummet ‘Reputation’, og siden er det blevet til musikvideoer til ‘End Game’ og nu også ‘Delicate’.

Sangen starter med linjerne »My reputation’s never been worse, so / you must like me for me«, mens Swift er omgivet af pressefolk, Og videoen er netop iscenesat som en fantasi om, hvad Taylor Swift ville foretage sig, hvis hun ikke skulle opretholde sit image og omdømme. I videoen bliver hun usynlig for omverdenen, og da ser man hende danse og fjolle rundt uden nogen omtanke om at opretholde sit image.

Men bare fordi hun er usynlig for personerne i videoen betyder det jo ikke, at hun også er usynlig for os, der ser den.

Læs også: Dronningerne af pop havde et hårdt 2017 – hvad gik der galt?

Annonce