Cardi B er fantastisk hos Ellen – snak om strip, graviditet og navnet på den kommende baby

Cardi B optrådte sidste weekend på årets Coachella-festival, og denne weekend skal hun optræde igen. I denne anledning har hun været forbi The Ellen Show, hvor hun snakkede om sit kunstnernavn, sin graviditet, sin tid som stripper og meget andet.

Ellen DeGenerers nævner, at hun har hjulpet Offset med at købe en bil, og Cardi svarer, at hun ville ønske, at Ellen også hjalp hende med at købe en bil. Ellen siger, at hun hellere end gerne vil hjælpe, så hun spørger Cardi hvilken slags bil, det skal være. »Jeg tror jeg vil have en Lamborghini-truck, for jeg har brug for en baby-bil – selv om jeg ikke kører bil, men du ved hvad jeg mener«, svarer Cardi med et stort smil på læberne. Hun kalder sig selv »en professionel passager«.

Ellen rækker Cardi en bakke donuts og kommenterer da Cardis lange negle. »Er du i stand til at løfte noget som helst med de negle?«, spørger Ellen, hvortil Cardi svarer »hvis du kan tørre numsen, kan du gøre hvad som helst«.

Cardi B siger, at Offset har navngivet deres kommende barn, men hun vil ikke afsløre babyens navn – det vil hun lade Offset om. Da hun bliver spurgt, om det er et tricky navn, svarer hun: »Det er næsten tricky, men når det kommer ud, er det sådan: Ah!«. Da Ellen tilbyder 20.000 dollars for at barnet får navnet Ellen, spørger Cardi kækt: »Tæller det, hvis jeg gør det til et mellemnavn?«. Derefter giver Ellen Cardi en sparkedragt modelleret efter coveret til ‘Invasion of Privacy’.

Det bedste øjeblik er dog uden tvivl, da hun bliver spurgt, om hun kunne lide at være en stripper. Hendes svar er ganske direkte: »Hell yeah!«.

Læs også: Se Cardi B blive interviewet af en næsten lige så excentrisk Nardwuar

Annonce