Hør Janelle Monáes sprøde nye r’n’b-ballade ‘I Like That’

Hør Janelle Monáes sprøde nye r’n’b-ballade ‘I Like That’
Janelle Monáe
Foto: Frazer Harrison/Getty Images

Janelle Monáe udgiver nye singler i stribevis for tiden, og hypen for det kommende album, ‘Dirty Computer’, vil da nærmest ingen ende tage. Denne gang står det på en romantisk r’n’b-ballade, der sætter lidt trap-percussion over for et helt klassisk doowop-lydende kor.

Teksten er, som man forventer fra Janelle Monáe, enormt skarp. Den er skrevet så, den dels kan høres som en almindelig sexsang, dels kan høres som en sang om hendes forhold til pressen og til berømmelse. Selv om hun nogle gange kan føle sig såret af det, der bliver sagt om hende, konkluderer hun: »But even back then with the tears in my eyes / I always knew I was the shit«

‘Dirty Computer’ udkommer den 27. april. Ud over ‘I Like That’ har vi fået singlerne ‘Make Me Feel’, ‘Django Jane’ og ‘Pynk’ feat. Grimes, der alle tre er enormt stærke sange.

Læs også: Se videoer til to nye Janelle Monáe-sange – udgivelsesdato for ‘Dirty Computer’ afsløret

Annonce