Hør Taylor Swifts country-cover af Earth Wind & Fires disco-klassiker ‘September’

Hør Taylor Swifts country-cover af Earth Wind & Fires disco-klassiker ‘September’
Taylor Swift.
Foto: Theo Wargo/Getty Images

Kan du huske dengang Taylor Swift ikke ville have sin musik på Spotify? Spotify-krigen er øjensynligt overstået, for nu har den amerikanske popdronning indspillet to sange for ‘Spotify Singles’-serien. Det drejer sig om en ny indspilning af ‘Reputation’-singlen ‘Delicate’, og et cover af discoklassikeren ‘September’, oprindeligt af Earth, Wind and Fire.

Okay, lad os lige blive endnu mere retro: Kan du huske, at Taylor Swift engang lavede countrymusik? Ganske glimrende popcountry, ikke meget ulig det Kacey Musgraves mestrer for tiden.

Vi var nok mange, der troede, at country-Taylor var død. Ja, hun erklærer da selv, at den gamle Taylor er død i teksten til ‘Look What You Made Me Do’. Var det ikke derfor, hun ikke kunne komme til telefonen? Alligevel er disse to nye sange lavet i helt klassisk countrystil, hvor især coveret af ‘September’ har en markant countrylyd.

Det betyder næppe, at Swift planlægger at lave et helt countryalbum igen, men det er egentlig et ganske hyggeligt throwback at høre hende vende tilbage til sin gamle lyd, som stort set lyder bedre end nogensinde før på de to nye tracks.

Sponsoreret indhold
Lauryn Hill, Suspekt, Minds, Mø og mange flere
Årets Fredagsrock program er ude – og det er spækket med store, strålende stjerner fra ind- og udland. Se hele den vilde musikplakat her.
Tivoli
Sponsoreret indhold