Hør tropisk ny sang fra Rae Sremmurd-medlemmerne Swae Lee og Slim Jxmmi

Hør tropisk ny sang fra Rae Sremmurd-medlemmerne Swae Lee og Slim Jxmmi
Swae Lee og Slim Jxmmi.
Foto: Monica Schipper/Getty Images

I april udkommer Rae Sremmurds tredje album, ‘SR3MM’, der kommer til at bestå af hele 27 tracks og vil være delt op i tre dele: Én tredjedel ved navn ‘Swaefication’ er solosange af Swae Lee, en anden tredjedel ved navn ‘Jxmtro’ er solosange af Slim Jxmmi, og endnu en tredjedel hedder ‘Rae Sremmurd’ og består af sange fra gruppen som helhed.

Swae Lee har lige delt en sang fra førstnævnte del, og her dukker Slim Jxmmi op med en feature. Sangen hedder ‘Guatamala’ og er et melodisk nummer, der med sit tropiske beat trækker meget på den afrobeat-lyd, der de seneste år har domineret hiphop i store dele af Europa, herunder Danmark. Muligvis er den på vej til USA nu.

Læs også: Det tyder på, at der er ny musik fra Childish Gambino – med både Chance The Rapper og Rae Sremmurd

Sponsoreret indhold
Lauryn Hill, Suspekt, Minds, Mø og mange flere
Årets Fredagsrock program er ude – og det er spækket med store, strålende stjerner fra ind- og udland. Se hele den vilde musikplakat her.
Tivoli
Sponsoreret indhold