Karl William og Burhan G slår sig sammen på fløde-popsangen ‘Samme vej’

Karl William og Burhan G slår sig sammen på fløde-popsangen ‘Samme vej’
Karl William på Roskilde Festival. (Foto: Thomas Rasmussen/Soundvenue)

Tv-programmet ‘Toppen af Poppen’ kan føre mange ting med sig: Usandsynligt høje salgstal, tudeværdige coverversioner og nu også musikalske samarbejder.

Karl William og Burhan G’s veje krydsede, da de begge var deltagere i musikprogrammet, og nu har mødet så resulteret i decideret musik i form af fællessinglen ‘Samme vej’: En flødeholdig popsang med melankolske guitarakkorder, Williams poesi, lidt autotune-skrig og masser af Burhan-falset.

Karl William fortæller om sangens tema i en pressemeddelelse:
»Grundpointen med nummeret er, at vi alle sammen er her af en årsag. Jeg har selv brugt rigtig meget tid på at gruble over, hvad min årsag er. Jeg tror, det tager hele livet at finde ud af. Og det vigtigste at vide er nok, at du ikke kan finde den alene. Vi hjælper hinanden. Ved at mødes, ved at forelske os, ved at tale sammen – eller ved at lave musik sammen«.

Og Burhan G har været glad for at arbejde sammen med William:
»Det føltes som den største naturlighed at lave musik med Karl William. Og jeg synes, det lykkedes at kombinere Karls poesi med min glæde for store armbevægelser i melodierne. Det er et landskab af lyd, hvori der er et skarpt øjebliksbillede af livet«.

Vi venter stadig på nyt om Karl Williams andet album, som formentligt er på vej i løbet af 2018.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af