Lil Pump laver endelig en sang om sin catchphrase – se videoen til ‘Esskeetit’

Lil Pump har længe været synonym med vendingen ‘Esskeetit’, så det kan undre, at rapperen bag hits som ‘Molly’, ‘Flex Like Ouu’ og naturligvis ‘Gucci Gang’ længe har gået uden en sang ved navn ‘Esskeetit’ i sin diskografi.

Det har han lavet om på nu, og han har selv taget tyren ved hornene. Han har nemlig selv stået for at producere sit nyeste track ‘Esskettit’, der med sit minimalistiske beat står ideelt overfor Lil Pumps karakteristiske vokal.

Lil Pumps næste udgivelse er et mixtape ved navn ‘Harvard Dropout’, som han på Instagram påstår er færdiggjort. Så er spørgsmålet blot, hvornår vi får det. Der er intet ord om, hvorvidt ‘Esskeetit’ vil dukke op på det kommende mixtape.

Læs også: Hør Gucci Mane, French Montana, 21 Savage og flere på vanvittigt remix af Lil Pumps ‘Gucci Gang’

Sponsoreret indhold
Lauryn Hill, Suspekt, Minds, Mø og mange flere
Årets Fredagsrock program er ude – og det er spækket med store, strålende stjerner fra ind- og udland. Se hele den vilde musikplakat her.
Tivoli
Sponsoreret indhold