Lil Pump laver endelig en sang om sin catchphrase – se videoen til ‘Esskeetit’

Lil Pump har længe været synonym med vendingen ‘Esskeetit’, så det kan undre, at rapperen bag hits som ‘Molly’, ‘Flex Like Ouu’ og naturligvis ‘Gucci Gang’ længe har gået uden en sang ved navn ‘Esskeetit’ i sin diskografi.

Det har han lavet om på nu, og han har selv taget tyren ved hornene. Han har nemlig selv stået for at producere sit nyeste track ‘Esskettit’, der med sit minimalistiske beat står ideelt overfor Lil Pumps karakteristiske vokal.

Lil Pumps næste udgivelse er et mixtape ved navn ‘Harvard Dropout’, som han på Instagram påstår er færdiggjort. Så er spørgsmålet blot, hvornår vi får det. Der er intet ord om, hvorvidt ‘Esskeetit’ vil dukke op på det kommende mixtape.

Læs også: Hør Gucci Mane, French Montana, 21 Savage og flere på vanvittigt remix af Lil Pumps ‘Gucci Gang’

Sponsoreret indhold
»En natur-nørd fanget på stenbroen«
Sara Hjort har brug for en solid dosis naturnørderi og små, pippende strudseunger i sit tv. Hør om den danske skuespillers tv-cravings her.