Noah Carter slipper nyt album: ‘2nd Demo’

Noah Carter slipper nyt album: ‘2nd Demo’
Noah Carter.
Foto: Levi's Made & Crafted

I sidste uge delte Noah Carter først en videoteaser, så den Jens Ole McCoy-producerede single ‘Search’. I dag bliver hele molevitten toppet af 13 nye numre i form af den nye udgivelse ‘2nd Demo’.

Albummet har – ligesom ‘Search’ – den tidligere Ukendt Kunstner-producer på produktionssiden på samtlige numre. Et samarbejde, der ligeledes viste sig særdeles frugtbart på Carters debut ‘Couch Dreams’ fra sidste år.

Hvad vi skal lægge i, at Carter selv promoverer udgivelsen en ‘demo’, er der ikke et oplagt svar på ved første lytning – numrene lyder i hvert fald ikke umiddelbart ufærdige på nogen måde. Men det kan jo lige så vel være et udtryk for, at det er Carters anden demonstration; hans anden udgivelse og demonstration af, hvad han er kommet for at gøre.

Albummet er ude lige i tide til Noah Carters kommende koncerter på Store Vega den 26. april og Train den 28. april. Carter er også på plakaten til Københavns nye urbanfestival, Hafnia Zoo.

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.