Rick Rubin er muligvis involveret i kommende Kanye-udgivelse

Rick Rubin er muligvis involveret i kommende Kanye-udgivelse
Kanye West.

For en lille måned siden blev det opdaget, at Kanye West var i studiet med Nas, Travis Scott, Kid Cudi og flere på en bjergtop i Wyoming. Senere kom det frem, at Drake sandsynligvis også havde været der. Nu ser det ud til, at Rick Rubin også er involveret i et kommende album.

Den tjekkiske paparazziside Profimedia spottede Kanye mødes med stjerneproduceren Rubin uden for Kanyes studie i Calabasas. Mens det ikke er en garanti for, at Rick Rubin skal producere noget, kan det tyde på, at Kanyes næste album er lige på trapperne eller i hvert fald godt i gang.

Rick Rubin er nok bedst kendt for sine fusioner af rap og rock på blandt andet Jay-Z’s ’99 Problems’, Run-DMC’s ‘Walk This Way’ og det første Beastie Boys-album. Han har dog også lavet meget andet, og han var blandt andet krediteret som executive producer på Kanyes to seneste album, ‘Yeezus’ og ‘The Life Of Pablo’.

Læs også: Hør to demoer af hidtil uudgivne tracks med Kendrick Lamar og Kanye West

Sponsoreret indhold
Indrøm det. Du får ikke fikset din cykel.
Skift til et Swapfiets-abonnement og få en billig, lækker cykel, der er køreklar – hele tiden. Gå efter det blå forhjul, og læs mere her.
Swapfiets
Sponsoreret indhold