Stephen Colbert til Kanye West efter Trump-tweets: »Læg. Telefonen. Ned!«

Kanye Wests Twitter har været lidt af en oplevelse at følge, siden den vendte tilbage for lidt over en uge siden. Det seneste nye er, at Kanye har viftet med Trump-fanen og endda kaldt præsidenten sin »bror«.

Stephen Colbert har lidt af hvert at sige om Kanye Wests mildest talt meget højreorienterede tweets. Han siger, at Kanye har »mistet besindelsen« og anbefaler ham klart: »Læg. Telefonen. Ned!«

Colbert joker med, at Kanye bør skifte navn til Kellyanne Kanye og blive Trumps rådgiver, en reference til præsidentens rådgiver Kellyanne Conway. Colbert mener også, at Kanye bare skulle have holdt sig til dette ganske rare tweet om bordtennis.

Som svar til nedenstående tweet siger Colbert, at antallet af ild-emojis stemmer overens med antallet af gange, han har lyst til at brænde ‘Make America Great Again’-hatten.

Vi var oprindeligt glade for at se Kanye vende tilbage til Twitter. Men glæden er relativt hurtigt blevet erstattet af en følelse af, at det hele er lidt for meget af det gode. Og at Kanye går lidt for meget til den. Men altså, underholdende, det er det da.

Vi håber, han stadig har tid til at producere alle de fem album, han har lovet os, selv om han bruger så meget af sin tid på at tweete.

Læs også: Nyt Nas-album ude til sommer – Kanye har Twitter-annonceret, at han producerer

Sponsoreret indhold
Queer-perle er »en af årets mest centrale film«
To af tidens største skuespiltalenter, Chloë Grace Moretz og Sasha Lane, viser deres værd i ‘The Miseducation of Cameron Post’. Find billetter her.
41Shadows