Tyler, the Creator deler remix af Trouble- og Drake-tracket ‘Bring it Back’

Tyler, the Creator deler remix af Trouble- og Drake-tracket ‘Bring it Back’
Tyler, The Creator. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Tyler, the Creator ligger bestemt ikke på den lade side for tiden. I påsken slap han det stærke nummer ‘OKRA’, han har luftet et nyt sneaker-samarbejde med Converse, og nu lægger han navn til et nyt Trouble- og Drake-remix samt en række turnerygter i selskab med Childish Gambino.

Først og fremmest har Tyler netop sluppet et heftigt remix af Trouble- og Drake-nummeret ‘Bring it Back’. På det nye remix lægger Tyler nye linjer over det Mike Will Made-It-producerede beat – begge dele skruet hektisk nøk i vejret.

Remixet blev ligeledes gjort selskab af en længere semi-langt ude smøre på Twitter, som kan læses herunder i en utilfredsstillende, selvgjort oversættelse (ja, prøv selv lige at oversætte »it had me like wow«). Læs eventuelt den originale version via Tylers Twitter for en lidt mere tilfredsstillende oplevelse…

»Travis (taco) spillede sangen for mig sidste uge, og snare– og stortrommen gjorde mig helt wow, så hørte jeg fyren rappe, Trouble er hans navn, og jeg var sådan wow, jeg elsker denne her sang. Jeg facetimede Mike Will og var sådan wow denne her sang, og han sendte mig instrumentalen og jeg var sådan, det her bliver sikkert sjovt. Jeg begynder måske at lægge vers til sange, jeg kan lide, fordi fuck, hvorfor ikke. Sådan et underligt beat, men jeg elsker det, jeg håber, I kan lide det, det var sjovt, holla«.

De førnævnte rygter om, at Tyler og Childish Gambino skulle finde sammen om en række koncerter forskellige steder i USA, har det seneste døgn fået de sociale medier til at koge mere eller mindre over. Men lige så god som nyheden ville være, lige så usikker er den desværre også. Ifølge The Fader har Childish Gambinos repræsentanter afvist alle rygterne. Om det betyder, det hele blot var fan-ønsketænkning, der tog overhånd, eller at rygterne er reelle nok, men er blevet sluppet utidigt løs, kan vi så ikke vide.

Læs også: Coachella live-streamer koncerter hele weekenden – bl.a. Beyoncé, The Weeknd og Tyler, the Creator

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af