When Saints Go Machine annoncerer ny ep – hør førstesinglen ‘ZeroFrame’

When Saints Go Machine annoncerer ny ep – hør førstesinglen ‘ZeroFrame’
When Saints Go Machine. (Foto: Kristian Emdal)

When Saints Go Machine vendte sidste år tilbage til det danske koncertlandskab, og mange forventede derfor, at de snart også var tilbage i studiet, da deres seneste udgivelse, ‘Infinity Pool’ udkom helt tilbage i 2013.

Nu annoncerer de så endelig en ny ep. ‘It’s a Mad Love’ udkommer 4. maj, og allerede nu er både trackliste og en førstesingle ved navn ‘ZeroFrame’ klar til publikum.

Enhver, der har set When Saints Go Machine live i løbet af det seneste år, ved, at de ikke ønsker at fortsætte i samme electropoppede rille, der oprindeligt gav dem gennembruddet. Den glimrende koncert på NorthSide i sommer var mere bygget over fyldige teksturer, synthflader og aparte autotune, end den tog afsæt i fængende hooks og dansevenlige basgange.

Denne tilgang går igen på førstesinglen ‘ZeroFrame’, som du kan høre nedenfor. Det er et af gruppens hidtil mest underspillede og atmosfæriske numre, og man kan uden tvivl mærke, at medlemmernes sideprojekter Cancer og Kenton Slash Demon har sat deres spor i lyden.

Der er også en trackliste klar. Til stor overraskelse er der endnu en gæsteoptræden fra Run the Jewels-medlemmet Killer Mike, der også dukkede op på ‘Infinity Pool’. Det bliver spændende at se, hvordan han kommer til at passe ind i gruppens nye lyd, og netop ‘ArrowThroughSkinOutOfBlueSky’ bliver udgivelsens næste single

When Saints Go Machine ‘It’s a Mad Love’:
1. ‘ArrowThroughSkinOutOfBlueSky’ feat. Killer Mike
2. ‘ZeroFrame’
3. ‘KassandraComplex7AM’
4. ‘ThisIsWhyIdon’tThinkSunSeesLight’
5. ‘Dais

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af