XXXTentacion sagsøger kvinden, der har talt ud om at blive slået af ham i omdiskuteret video

XXXTentacion sagsøger kvinden, der har talt ud om at blive slået af ham i omdiskuteret video
XXXTentacion.

For et par uger siden begyndte en ældre, men ikke mindre ubehagelig af den grund, video at florere på internettet, hvor XXXTentacion ser ud til at slå en kvinde i ansigtet. Den kontroversielle rappers forsvarere påstår, at videoens indhold er ment som en joke, og nu sagsøger XXXTentacion sågar kvinden i videoen for bagvaskelse. Det skriver TMZ.

Ifølge søgsmålet påstår kvindens bedsteforældre, at XXXTentacion kastede et skydevåben i ansigtet på hende, inden videoen blev optaget. Søgsmålet siger også, at bedsteforældrene anmodede om 300.000 dollars i bytte for, at kvinden ikke ville dele videoen eller tale om den offentligt.

Kvinden har skrevet nedenstende på sin Instagram-story om, hvorfor hun først taler ud nu. Hun skriver blandt andet, at hun grundet frygt slet ikke ville have talt ud om videoen, hvis ikke den var lækket til internettet.

Læs også: Hvordan dækker man en voldsforbryder? XXXTentacion er et etisk dilemma for medierne

Læs også: Hvordan dækker man en voldsforbryder? XXXTentacion er et etisk dilemma for medierne

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.