Drake er oprevet på ny ‘Scorpion’-single: ‘I’m Upset’

Drake er oprevet på ny ‘Scorpion’-single: ‘I’m Upset’
Drake.
Foto: Ethan Miller/Getty Images

Drake har været en god del af følelsespaletten igennem i weekenden. Han lagde ud med at servere nummeret ‘Duppy Freestyle’ – et frådende, flabet svar på tiltale i retning af Pusha T og Kanye, der havde disset Drake på ‘Infrared’ fra Pushas nye album, ‘Daytona’. Dernæst gik Drake fra at være hævnlysten til at være godt, gammeldags oprevet på ‘I’m Upset’.

Under 24 efter ‘Duppy Freestyle’ florerede online, fulgte Drake op med den nye single. Denne gang er der tale om et track fra Drake kommende album ‘Scorpion’ (må vi formode, da Drake delte den med ordene: »Anyways… back to this album… new single out now!«), hvor Drake leverer gedigen, lille frustrations-rant om at være blevet behandlet respektløst og at føle sig undervurderet.

‘Scorpion’ lander i løbet af næste måned – den officielle udgivelsesdato er endnu ikke offentliggjort.

Læs også: Rangering: Så meget glæder vi os til juni måneds syv gigantiske hiphopalbum