Eminem og Nicki Minaj kom til at bilde internettet ind, at de dater

Eminem og Nicki Minaj kom til at bilde internettet ind, at de dater
Nicki Minaj og Eminem til Grammys 2011. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Man skal passe på med, hvad man siger, tweeter og rapper: Rygter kunne begynde at sprede sig!

På Nicki Minajs sang ‘Barbie Tingz’ fra april rapper hun »I’m still fly, just bagged a white guy«, og efter dette rappede hun følgende på YG-sangen ‘Big Bank’: »Told em’ I met Slim Shady, bagged a Em / Once he go black, he’ll be back again«.

Fans har siden da spekuleret over, hvorvidt dette mon betyder, at Nicki Minaj har været sammen med Eminem. Billboard delte forleden følgende screenshot af en Instagram-udveksling med Minaj, hvor hun tilsyneladende verificerer, at hun er sammen med Eminem. The Fader skriver desuden, at Eminem sidenhen har svaret med ordene »girl you know it’s true«.

Men ja, Nicki Minaj er ikke ligefrem kendt for at være bundseriøs på Instagram hele tiden.

Siden har Minaj da også joket på Twitter med, at deres første date vil være »I musikstudiet, mens vi kigger dybt ind i hinandens smukke øjne, mens vi skriver vores vers«. Hertil skriver TMZ, at de har kilder, der påstår, at det hele er en joke, og at der ikke foregår noget romantisk mellem de to gigantiske hiphopstjerner. Hvis det ikke er rigtigt, skulle det da være første gang nogensinde, at TMZ var gået efter at afsensationalisere noget.

Eminem har også drillet de fans, der troede på rygterne. Under en koncert i weekenden spurgte han sine tilskuere, hvor mange der ønsker, at han dater sin »bae, Nicki Minaj«, hvortil folk skriger. Han efterfølger dette med, at han vil »høre det højere, så han kan gøre det officielt – hvor mange her ønsker, at jeg dater Nicki Minaj«. Efter publikum har skreget, svarer han på humoristisk vis: »goddammit, det ønsker jeg også«. Så ja, den skulle vist være manet helt og aldeles til jorden nu.

Nuvel, det var sjovt, så længe det varede. »Girl you know it’s true« er nok også lidt for cheesy til at være noget, Eminem ville have sagt, hvis det ikke var for sjov. Det klinger lidt for meget af middelmådig 80’er-pop.

Men hey: De fik da en del omtale ud af det begge to.

Læs også: Nicki Minaj forsvarer Drake i hans beef med Pusha-T

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af