Frank Ocean driller (igen) Kanye på opfindsom vis

Frank Ocean driller (igen) Kanye på opfindsom vis
Frank Ocean.

Mange har stillet sig i opposition til Kanye Wests nylige Twitter-udtalelser, hvor han blandt andet har sagt, at han elsker hvordan Youtuberen Candace Owens tænker:

Foruden en række populære, radikalt højreorienterede Youtube-videoer, er Candace Owens også talsperson for organisationen Turning Point USA, der er blevet anklaget for racistisk behandling af deres medarbejdere samt ulovlig involvering i det seneste præsidentvalg.

Hvis man klikker ind på Frank Oceans Tumblr, kan man se nogle ganske kække, diskrete comebacks mod Kanyes udtalelser. Først med et stillbillede fra dengang Kanye West berømt sagde »George Bush doesn’t care about black people« på nationalt tv. Nu også med nedenstående kommentar:

»I LOVE THE WAY MICHELLE WOLF THINKS. 😄«

Michelle Wolf er en socialliberal komiker, der blandt andet har været en del af ‘The Daily Show’. For nylig optrådte hun til den årlige middag for WHCA (The White House Correspondents’ Association), og hendes optræden var mildest talt kontroversiel ovre i USA – især de mere konservative var ikke tilfredse med hendes udtalelser, som de mente var mere grovkornede end normalt. Folk som Stephen Colbert virker dog ikke til at tage det helt så tungt

Brugen af samme ordlyd som Kanye, men med en helt anden politisk hyldest, er altså det seneste af små opfindsomme drillerier fra Frank Ocean.

Hør podcast: Standard Ekstra: Post Malones ølbong-album og Kanyes Twitter-meltdown

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.