Har Frank Ocean fået sin første skuespilsrolle i en spillefilm?

Har Frank Ocean fået sin første skuespilsrolle i en spillefilm?
Frank Ocean.
Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images

Hvis man går ind på Frank Oceans IMDb-side står der noget, der ikke stod der før. Han står nemlig angivet som skuespiller i den kommende spillefilm ‘Ships Passing in the Night’, instrueret af Michael Kang.

Frank Ocean står anført til at skulle spille rollen Kevin i filmen, der på IMDb er angivet som værende i præproduktion for tiden. Filmen har endnu ingen premieredato, end ikke et forventet premiereår, og kun fem øvrige skuespillere er angivet.

Kang er en lettere ukendt koreansk-amerikansk instruktør, og ud over Frank Ocean lader alle de involverede til at være mere eller mindre ukendte skuespillere.

Er det en fejl, eller starter Ocean sin filmkarriere helt i det små?

Filmen har et resumé angivet på IMDb, der fortæller, at det er en kærlighedshistorie om supermodellen Brad Bang og skuespilleren Grace Sol, der bliver forelskede i hinanden, kun for at finde ud af, at »deres kærlighed er forbudt«. Resuméet siger intet om Kevins rolle i historien.

Læs også: Frank Ocean driller (igen) Kanye på opfindsom vis

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.