Hør årets officielle VM-sang ‘Live It Up’ med Will Smith, Diplo og Nicky Jam

Hør årets officielle VM-sang ‘Live It Up’ med Will Smith, Diplo og Nicky Jam
Will Smith.
Foto: Davis Turner/Getty Images

Nicky Jam står bag den officielle sang for årets VM i fodbold. Sangen hedder ‘Live It Up’, den er produceret af Diplo, og Nicky Jam bliver gæstet af Will Smith og Kosovos mest populære Rihanna-soundalike, Era Istrefi.

Det er et pumpende fodboldjam, der bliver sunget både på spansk og engelsk, og selv om Will Smiths optræden er kort og mest af alt er en opremsning af klichéer, er det rart at høre den karismatiske Hollywood-stjerne vende tilbage til det, han oprindeligt blev berømt for, nemlig sin familievenlige festrap.

Hele holdet skal fremføre ‘Live It Up’ får årets VM-finale i Moskva den 15. juli på Luzhniki Stadion.

Will Smith er dog ikke den eneste fra Smith-familien, som Nicky Jam har allieret sig med. Han er nemlig også med på et remix af sønnen Jadens populære sang ‘Icon’. Hør begge sange herunder, og se videoen til sidstnævnte.

Læs også: Se Will Smith genskabe sønnen Jadens ‘Icon’-video

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.