Hør Drake og Lil Baby sammen på det nye track ‘Pikachu’

Hør Drake og Lil Baby sammen på det nye track ‘Pikachu’
Lil Baby og Drake.

Atlanta-rapperen Lil Baby har været på vej frem i noget tid, og nu har han muligvis fået det boost, han har manglet: Selveste Drake har nemlig slået sig sammen med ham på det nye nummer ‘Pikachu’, der havde premiere på Beats 1-programmet OVO Sound Radio.

Nummeret er produceret af Wheezy, der nok er bedst kendt for at producere for Young Thug. Og det er ikke det eneste, nummeret har til fælles med Young Thug. Lil Babys vers starter »Cartier glasses, I won’t even peek at you / Yellow Ferrari like Pikachu«, hvilket minder meget om omkvædet fra Young Thugs gennembrudssingle ‘Picacho’: »My diamonds, they say Pikachu, they say Pikachu / I’m a boss, I walk through the club and just peek at you«.

Drakes næste album, ‘Scorpion’ udkommer til juni. Lil Babys næste mixtape, ‘Harder Than Ever’, udkommer på fredag. Det er endnu ikke bekræftet, om ‘Pikachu’ optræder på nogen af disse, men det virker mest sandsynligt, at den ender på ‘Harder Than Ever’.

Læs også: Rihanna om Drake i nyt interview: »Vi er ikke venner for tiden«