Hør Kanye Wests vers fra Pusha-T’s kommende sang ‘What Would Meek Do?’

Hør Kanye Wests vers fra Pusha-T’s kommende sang ‘What Would Meek Do?’
Kanye West.
Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images

I morgen udkommer Pusha-T’s nye album, ‘Daytona’, der på tværs af sine blot syv tracks byder på to features. ‘Hard Piano’ har en gæsteoptræden fra Rick Ross, og på ‘What Would Meek Do?’ får vi et vers fra ingen ringere end Kanye West.

Pusha gav forleden en forsmag på albummet til en lyttefest i New York, og der er kommet nogle Twitter-videoer frem med bidder af versene fra både Pusha og Yeezy. Det lyder ret godt, og vi får endda et lille ‘Poop Scoop’ med på vejen fra Ye. Lydkvaliteten er ikke den bedste, men det lader til at være et godt, mørkt beat, der som vanligt står godt til Pusha-T’s stil.

Kanye virker desuden langt mere vittig og selvironisk, end han har gjort på sine mange Twitter-rants, TMZ-besøg og den ganske pinlige forsvarssang ‘Ye vs. The People’. Særligt mindeværdige linjer er »I be thinkin’, what would 2Pac do? You be thinking what New Kids on the Block do« og »Seven pill nights, who know what that feels like / no more hiding the scars, I’ll show ’em like Seal, right«.

Læs også: Rangering: Så meget glæder vi os til juni måneds syv gigantiske hiphopalbum

Annonce