Hør to nye sange fra Gilli – ‘Mon P’tit Loup’ og ‘Frero’ er melodiske sommerjams med underlæggende melankoli

Hør to nye sange fra Gilli – ‘Mon P’tit Loup’ og ‘Frero’ er melodiske sommerjams med underlæggende melankoli
Gilli.

Gilli har netop delt to nye sange. ‘Mon P’tit Loup’ og ‘Frero’ fortsætter begge den mere melodiske retning, Gilli er gået i det seneste halvandet års tid. De kommer begge lige i tide til sommeren, og de har begge dejligt sommerlige vibes – især ‘Frero’, hvor en spansk guitar understøtter hooket, mens nogle olietønder danner grundlag for det tropiske beat.

Begge sange er produceret af Hennedub og byder også på noget introspektiv melankoli til at skabe kontrast til den solskinsfyldte lyd.

»Selv om verden den er kold / for mine tanker flyver rundt som aldrig nogensinde-sinde før«, synger han på ‘Frero’, og på ‘Mon P’tit Loup’ går et par linjer »har været til fler’ begravelser, end jeg har været til bryllup / de gode dør unge, så jeg ber til Gud, de har deres hoved op«.

Læs interview: Hennedub går i Calvin Harris og DJ Khaleds fodspor: »Bortset fra, at jeg ikke lige kommer til at råbe så meget«

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.