Journalist i første Taylor Swift-interview siden 2016: »Jeg tror, du har brug for et bad«

Journalist i første Taylor Swift-interview siden 2016: »Jeg tror, du har brug for et bad«
Taylor Swift til Grammy Awards, 2016. (Foto: Kevork Djansezian/Getty Images)

I weekenden afholdt BBC The Biggest Weekend, hvor blandt andre Taylor Swift optrådte i Swansea. Efter dette blev hun ganske kort interviewet af Greg James fra BBC, og det var faktisk Swifts første interview i to år.

Generelt var det dog ikke det største eller mest dybdegående interview – den vildeste information vi får, er hvordan man siger ‘Shake it Off’ på walisisk. Og fred være med det, det væsentligste fokus var naturligvis at promovere selve begivenheden.

Men alligevel har én sætning fået opmærksomhed fra Swifties verden over. Greg James siger nemlig afsluttende til Swift: »Jeg tror, du har brug for et bad«.

Det er ret tydeligt, hvis man ser Swifts optræden, at der er ret meget energi på. Hvis man ikke sveder efter et stramt iscenesat popshow, har man vist nærmest gjort noget galt. Det virker som en i bedste fald ligegyldig og i værste fald lettere nedladende kommentar. Havde BBC-seere virkelig brug for at vide, at Taylor Swift lugtede af sved?

Swift tager det nu ganske pænt. Hun svarer leende: »Jeg er enig. Og jeg føler mig ikke stødt af, at du sagde det. Der sker en masse her, og intet af det er godt«, mens hun peger på sig selv.

Læs også: Her er ti videohøjdepunkter fra The Biggest Weekend – Swift, Big Shaq, Florence, Sigrid m.fl.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af