Kendrick Lamar inviterer hvid fan på scenen – stopper hende, da hun rapper n-ordet

Kendrick Lamar inviterer hvid fan på scenen – stopper hende, da hun rapper n-ordet
Kendrick Lamar.
Foto: Kevin Winter/Getty Images

Det er ikke en god idé at sige n-ordet, hvis man er hvid. Det er især ikke en god idé at sige n-ordet, hvis man er hvid og står på scenen med Kendrick Lamar. Heller ikke hvis man rapper med på Kendrick Lamars tekster.

Denne weekend inviterede Kendrick en fan ved navn Delaney med på scenen for at rappe ‘m.A.A.d. City’ med ham. Delaney er en hvid kvinde, og hun sagde n-ordet mindst tre gange, da hun rappede omkvædet til sangen.

Kendrick stoppede hende efter det første omkvæd for at forklare, at hun altså ikke må sige n-ordet, og publikum blev forståeligt nok meget vrede på hende.

Delaney siger selv, at hun ikke gjorde det med vilje, og hun får efterfølgende endnu en chance. Her undgår hun i det mindste n-ordet, men det med at huske teksten går ikke særlig godt, og hendes optræden bliver atter afbrudt. Det er ret akavet at bevidne.

Læs også: J. Cole afviser rygter om et fællesalbum med Kendrick Lamar

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.