Lil Pumps første tv-optræden er en syret omgang ‘Esskeetit’ hos Jimmy Fallon

Lil Pump har lige haft sin tv-debut, og som den stjerne han er, sigter han direkte efter toppen: Jimmy Fallons ‘The Tonight Show’. Her optrådte rapperen med sin nyeste single, det store catchphrase-anthem ‘Esskeetit’.

Det er en ret syret optræden. Måske er det for at distrahere fra, at sangen er blevet censureret, men sagen er i hvert fald, at Lil Pumps show består af en masse konfetti, en roterende skive og to dansere, der er i monokrome, lilla dragter med ordet ‘Esskeetit’ på maven.

Læs også: Hør Gucci Mane, French Montana, 21 Savage og flere på vanvittigt remix af Lil Pumps ‘Gucci Gang’

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.