Se Arctic Monkeys spille ‘She Looks Like Fun’ hos James Corden

Arctic Monkeys gav os ikke nogen singler op til udgivelsen af deres seneste album ‘Tranqulity Base Hotel & Casino’, og derfor gav de heller ikke nogen talkshow-optrædener. Nu er albummet dog ude, og nu holder Sheffield-gruppen sig ikke tilbage. For ganske nyligt spillede de ‘Four Out of Five’ hos Jimmy Fallon, og nu har de også gæstet James Cordens ‘The Late Late Show’ med sangen ‘She Looks Like Fun’.

‘She Looks Like Fun’ er et af de mere abstrakte og hyperdynamiske numre fra det nye album. Nummeret veksler mellem afslappede, henlagte vers og et destruktivt, kakafonisk omkvæd. Ja, det er nok et af gruppens hidtil mindst radiovenlige numre, og det er dermed ikke lige det mest oplagte nummer at tage med på et talkshow. Det er især overraskende, hvis dette nummer får samme skæbne som ‘Four Out of Five’ skæbne og bliver albummets næste single.

Læs også: Arctic Monkeys er på syret hotelbesøg i ny video til ‘Four Out of Five’

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.