Se Kacey Musgraves synge ‘High Horse’ og ‘Slow Burn’ i ‘Saturday Night Live’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Countrystjernen Kacey Musgraves kommer til oktober til Danmark for første gang, og inden den koncert kan man passende varme op ved at se hendes to optrædener fra seneste omgang ‘Saturday Night Live’, hvor hun spillede sangene ‘High Horse’ og ‘Slow Burn’ fra hendes fremragende seneste album, ‘Golden Hour’.

De to sange viser hver sin side af Musgraves, og ligeså gør de to optrædener. ‘High Horse’ er mest af alt et stykke discopop med nogle integrerede western-elementer, navnligt i guitaren. Til denne optræden medbragte Musgraves noget så kitschet som en saddelformet discokugle. Så charmerende en tilføjelse som det nu var, led denne optræden desværre af, at Musgraves’ vokal ikke sad helt i skabet. Det bliver dog bedre, som nummeret skrider frem, så muligvis skyldtes det tekniske problemer i starten.

‘Slow Burn’ er nogenlunde det modsatte: En helt klassisk og poppet countrysang, som man næsten kunne have set komme fra Lucinda Williams eller Emmylou Harris. Her tager Musgraves også selv en guitar i hænderne, og hendes optræden er mere intim og nedbarberet. Her lyder hendes stemme også markant bedre, og det er trods alt også en sang, hvor lidt knæk i højere grad klæder den generelle æstetik.

Læs anmeldelse: Kacey Musgraves ‘Golden Hour’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af