Travis Scott teaser ny musik denne uge

Travis Scott teaser ny musik denne uge
Travis Scott på Tinderbox sidste år. (Foto: Thorsten Iversen)

»Been away for month. This week we eat«, lyder det fra Travis Scott på Instagram med et billede af ham selv iklædt t-shirt i snevejr. Opdateringen blev efterfulgt af en lignende tekst via Twitter, hvor der med ordene »This week the fans eat« må tolkes, at La Flame har nyheder på menuen.

Opdateringerne (efterfulgt af seks jordklode-emojis) kan helt oplagt læses som et tegn på, at Scotts kommende album ‘Astroworld’, lander denne uge. Astroworld er navnet på en nu lukket forlystelsespark i Texas, Scott er vokset op i nærheden af. Og eftersom den gode Scott netop har fejret sin fødselsdag med en Astroworld-temafest i forlystelsesparken Six Flags over weekenden, kunne det sagtens tyde på, der var mere at fejre end blot en fødselsdag.

Travis Scott har over de seneste par måneder delt studie med mange forskellige personer, der kunne forestilles at være spændende features til det kommende album. Scott har været i studiet med Kanye West på den efterhånden sagnomspundne bjergtop i Wyoming, hvilket dog lige så vel kunne munde ud i en feature på Kanyes kommende album. Derudover har Instagram-billeder og Twitter-updates afsløret studietid med blandt andre Tame Impala-frontmand Kevin Parker, PartyNextDoor, producer Mike Dean og ingen ringere end Stevie Wonder. Hvorvidt alle navne ender på pladen, er dog desværre (!) ikke til at sige.

Sidst vi hørte fra Scott i albumform var på fællesprojektet med Quavo, ‘Huncho Jack, Jack Huncho’, der landede i slutningen af sidste år. ‘Astroworld’ bliver Scotts trejde solo-langspiller, der følger op på ‘Birds in the Trap Sing McKnight’ fra 2016.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

BEEN AWAY FOR MONTH. THIS WEEK WE EAT.

Et opslag delt af flame (@travisscott) den

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af