Xtra Naan annoncerer ny ep – hør førstesinglen ‘Jeg Badr’

Xtra Naan annoncerer ny ep – hør førstesinglen ‘Jeg Badr’
Xtra Naan.

Galskaben fik frit spil, da Tue Track fra Malk De Koijn slog sig sammen med Simon Bonde og Peder Pedersen fra Gramsespektrum om en selvbetitlet ep under navnet Xtra Naan i 2015. Nu er den humoristiske hiphoptrio tilbage med tracket ‘Jeg Badr’, der stammer fra en kommende ep ved navn ‘Gedi Matjåp’, der udkommer den 8. juni.

Nummeret er endnu en morsom omgang hiphop, hvor jazzede trommer og en walking bass danner fundament, mens de under hooket får hjælp af lidt klassisk vinylscratch.

Det ene friske ordspil og overraskende rim overfalder det andet: »Du’ ikk’ en mc, du’ bar’ lidt emsig / men ingen men’sker gider klikke på din hjemmesig’« og »du er en dukke, jeg er Gepetto / du’ en Filur, jeg’ en Cornetto« træder frem som nogle af de mest mindeværdige bars.

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold