Brockhampton giver første optræden siden Ameer Vanns exit – spiller ny sang hos Fallon

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Brockhampton har imponeret med deres mixtape-trilogi ‘Saturation’ i løbet af det seneste år, og kollektivets første deciderede album, ‘Puppy’, var en af de udgivelser, vi glædede os mest til at høre i juni måned.

Men så kom der en gevaldig kæp i Brockhamptons hjul, da medlemmet Ameer Vann blev anklaget for seksuelt misbrug. Han blev efterfølgende smidt ud af gruppen, og ‘Puppy’ blev udskudt.

Nu har crewet omkring den kreative drivkraft Kevin Abstract gæstet Jimmy Fallons The Tonight Show med en ny sang ved navn ‘Tonya’. Titlen er en reference til filmen ‘I, Tonya’, og optrædenden blev også gæstet af Jazmine Sullivan, Serpentwithfeet og Ryan Beatty. Brockhampton-medlemmerne har allesammen skovmandsskjorter på og sidder i en rundkreds og rapper/synger.

Jimmy Fallon afslørede også, at det nye album ikke hedder ‘Puppy’ længere, men ‘The Best Years of Our Lives’. Brockhamptons optræden var deres første siden Ameer Vanns exit fra gruppen.

Læs også: Se samtlige Brockhampton-medlemmer blive paf i vildt interview med Nardwuar

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af