Drake klar med udgivelsesdato og følsomt cover til ’Scorpion’ – deler ny video til ’I’m Upset’

Drake klar med udgivelsesdato og følsomt cover til ’Scorpion’ – deler ny video til ’I’m Upset’
Drake i videoen til 'I'm Upset'.

Da Drake i april annoncerede, at han barslede med det nye album ’Scorpion’, var det med ordene »June Twenty Eighteen« via Instagram. Nu følger han op med en mere specifik annoncering, der – som en hel del allerede havde ræsonneret sig frem til – afslører, at ’Scorpion’ er ude den 29. juni.

Drake delte datoen via Instagram med et billede, der helt oplagt tænkes at være coveret til albummet, da det blandt andet rummer albummets titel i højre hjørne. Billedet er et portrætfoto af Drake i matte, sort-hvide nuancer – et enormt afdæmpet billede, der fanger Drizzy med en dels følsomt, dels determineret mine.

Hvis dette portrætbillede er det officielle cover til ’Scorpion’, kunne det næsten ikke være mere forskelligt fra hans coverbilledserie til ’Views’ fra 2016, hvor Drake er iklædt alt fra store pelse til et pimp-værdigt morgen-outfit, alt imens han boltrer sig i ekstravagante omgivelser med masser af attitude (og sporadisk ensomme hundeøjne).

Med dagens annoncering har Drake også delt en spritny billedside til surhedshymnen ’I’m Upset’. I videoen går Drake tilbage high school-verdenen fra teen-dramaserien ’Degrassi’, som Drake i start-00’erne fik sit skuespillergennembrud med i rollen som basket-stjernen Jimmy Brooks. Denne gang er der reunion for ’Class of 2007’ på Degrassi Community School, hvilket samler en del af den gamle rollebesætning til fest på skolen – med masser af røde partykopper, teen-pranks og bræk i stride strømme. Lad os sige det mildt: Han virker ikke umiddelbart super upset.

Læs også: Her er ALT, hvad vi ved om Drakes kommende album ‘Scorpion’

JUNE 29 2018

Et opslag delt af champagnepapi (@champagnepapi) den

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold