Hør Troye Sivan og Ariana Grande på duetten ‘Dance To This’

Hør Troye Sivan og Ariana Grande på duetten ‘Dance To This’
Troye Sivan og Ariana Grande.

Siden 2014-ep’en ‘TRXYE’ har Troye Sivan været en af de store kometer på pophimlen, og nu er han klar til at træde ind i den helt store liga, da hans kommende album ‘Bloom’ byder på en duet med ingen ringere end Ariana Grande. Deres duet, ‘Dance To This’, er en underspillet lille r’n’b-satsning, hvor begge sangere holder vokalen i det mere nedtonede leje.

Sangen handler om et par, der vælger at hygge derhjemme frem for at tage ud i byen for at feste, og dermed er det passende med den trygge, intime lyd, som især skinner igennem på de to sangeres vokaloptrædener.

Troye Sivans ‘Bloom’ udkommer den 31. august.

Læs også: Ariana Grande og Pete Davidson er blevet forlovet