Jimmy Fallon og Backstreet Boys spiller ‘I Want It That Way’ med klasseværelsesinstrumenter

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I torsdags gik Jimmy Fallon i fuld 90’er-mode, da Backstreet Boys lagde vejen forbi hans talkshow for at fremføre en noget speciel udgave af deres store hit ‘I Want It That Way’.

Fuldkommen klædt i hvidt, og med The Roots som backing, kastede boybandet og Jimmy Fallon sig over et remix af 1999-ørehængeren – men udelukkende med instrumenter, som man ville kunne finde i et helt almindeligt high school-klasseværelse.

Nick Carter var blandt andet bevæbnet med tambourinen, Kevin Richardson spillede Güiro, AJ McClean rystede en maracas, mens Howie Dorough jammede med en kokosnød. Fallon akkompagnerede boyband-stjernerne med flere forskellige instrumenter – blandt andet et Casio Keyboard og en stortromme.

Læs også: Kendrick Lamars ‘Element’ går ubehageligt godt i spænd med Backstreet Boys

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af