Kanye deler tracklisten til Nas’ kommende album

Kanye deler tracklisten til Nas’ kommende album
Nas på Roskilde Festival 2017.
Foto: Bo Källberg/Soundvenue

På fredag udkommer årets fjerde Kanye West-producerede album. Her er det Nas, der vil tage sig af mikrofonføringen, og hvis han kan holde et lige så højt niveau som Pusha-T, har vi godt nok noget at glæde os til.

Kanye West har netop delt albummets trackliste, der ligesom årets tre tidligere Kanye-produktioner lader sig begrænse til syv sange. Han deler øjensynligt ikke nogen titel (med mindre titlen da skulle være ‘Nas’ eller ‘Piano Chop Now’), og heller ikke noget artwork, men det ser vi formentlig på fredag, når albummet udkommer.

Trackliste:
1. ‘Everything’
2. ‘Bonjour’
3. ‘Not for Radio’
4. ‘Adam and Eve’
5. ‘Simple Things’
6. ‘Cops’
7. ‘I Can Explain’

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.