Kanye deler tracklisten til Nas’ kommende album

Kanye deler tracklisten til Nas’ kommende album
Nas på Roskilde Festival 2017.
Foto: Bo Källberg/Soundvenue

På fredag udkommer årets fjerde Kanye West-producerede album. Her er det Nas, der vil tage sig af mikrofonføringen, og hvis han kan holde et lige så højt niveau som Pusha-T, har vi godt nok noget at glæde os til.

Kanye West har netop delt albummets trackliste, der ligesom årets tre tidligere Kanye-produktioner lader sig begrænse til syv sange. Han deler øjensynligt ikke nogen titel (med mindre titlen da skulle være ‘Nas’ eller ‘Piano Chop Now’), og heller ikke noget artwork, men det ser vi formentlig på fredag, når albummet udkommer.

Trackliste:
1. ‘Everything’
2. ‘Bonjour’
3. ‘Not for Radio’
4. ‘Adam and Eve’
5. ‘Simple Things’
6. ‘Cops’
7. ‘I Can Explain’

Annonce
Sponsoreret indhold