Kanye West lancerer nyt website med film fra Wyoming: ’We Got Love’

Kanye West lancerer nyt website med film fra Wyoming: ’We Got Love’
Kanye West.
Foto: Jason Kempin/Getty Images

Man skulle umiddelbart tro, at Kanye West havde nok i sit kærlighedsforhold til Twitter. Men medie-monogami er tilsyneladende ikke helt tilfredsstillende nok – nu har Ye nemlig lanceret et spritnyt website med titlen: WeGotLove.com.

Foreløbig rummer siden tre forskellige film. Først og fremmest har vi en underholdende video med Kerwin Frost fra Spaghetti Boys, der tager os med behind the scenes på turen til den celebre ’ye’-lyttefest i Wyoming.

Dernæst har vi det omfattende videointerview med radioværten Charlamagne tha God, hvor Kanye for halvanden måneds tid siden åbnede helt op omkring sine psykiske sammenbrud (eller: gennembrud, som han selv kalder det), og til sidst det kortere, mere skramlede interview, hvor Kanye taler om sin ’Make America Great Again’-kasket.

Titlen på sitet, ’We Got Love’, er samme udsagn, som Kanye i sin tid tweetede sammen med det famøse billede, hvor Kanye (til Trumps store begejstring) er iført den omtalte kasket, og ikke mindst en tidligere teaset titel til ’ye’.

Det skal dog tilføjes, at den nye hjemmeside blev offentliggjort via Twitter, så siden er heldigvis (!) nok ikke ensbetydende med, at Kanyes Twitter-tid er forbi.

Læs også: Kanye deler tracklisten til Nas’ kommende album

Annonce
Sponsoreret indhold