Kanye West og Kid Cudi afslører coveret til deres kommende ’Kids See Ghosts’-album

Kanye West og Kid Cudi afslører coveret til deres kommende ’Kids See Ghosts’-album

Sidste sommer begyndte rygterne om et samarbejde mellem Kanye West og Kid Cudi for alvor at florere, da der landede billeder af de to rappere fra en fællestur til Japan. I den forbindelse offentliggjorde den japanske kunstner Takashi Murakami et billede, hvor han agerede den glade smørklat mellem Cudi og Ye.

Nu er vi kun to dage fra den planlagte release af Kanye og Cudis projekt, Kids See Ghosts, og som en lille teaser dertil har Kid Cudi i dag delt coveret til albummet, der får samme titel som selve duoen. Coveret er kreeret af Takashi Murakami, og det kanaliserer japansk akvarel og kalligrafi, varme kulører og små spøgelsesfigurer.

Kanye West tweetede forrige måned et billede af en tegning med ordene »Murakami vibes«, hvor det store spøgelse også figurerer. Hvorvidt det blot det er den visuelle del af projektet, der bærer præg af duoens lille studietur, eller om også lydsiden kommer til at bære præg af japanske vibes, bliver spændende at høre på fredag.

Murakami har også tidligere leveret coveret til Kanyes ’Graduation’ og instrueret den animerede musikvideo til ’Good Morning’ fra samme album.

Now my Instagram !

Et opslag delt af Takashi Murakami (@takashipom) den

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold