»Sjældent stærk musikdokumentar« – se den rørende ’Amy’ på C More

Nicki Minaj og Lil Wayne mødes på nyt nummer: ’Rich Sex’

Nicki Minaj og Lil Wayne mødes på nyt nummer: ’Rich Sex’
Nicki Minaj ved MET Gala i nat.
Foto: Neilson Barnard/Getty Images)

I går annoncerede Nicki Minaj, at hun kommer til Danmark flankeret af Future til marts, og i dag følger hun op på nyhedsstrømmen med endnu en solid rapper-alliance. Nicki Minaj har nemlig fået selskab af Lil Wayne på det spritnye nummer ’Rich Sex’ – en titel som Future også (for lige at gøre forvirringen total) tidligere har gjort brug af.

Nicki Minaj og Lil Waynes ’Rich Sex’ drypper – som titlen knapt så subtilt indikerer – af sex og dollar-liderlighed over tunge beats, lyse keys og et særdeles catchy omkvæd. Minaj tegner skarpt billedet op: »I like money more than dick, nigga, that’s a fact / you think pussy’s everything? Well, let’s have a chat«.

Nicki Minaj har desuden teaset, at hun slipper en single med Ariana Grande under titlen ’Bed’ nu på torsdag. Efter sigende skulle både ’Bed’ og de tidligere offentliggjorte singler ’Chun-Li’ og ’Barbie Tingz’ figurere på Minajs kommende album ’Queen’, der oprindeligt skulle lande nu på fredag, men som er blevet skubbet til den 10. august.