Stream Nas’ nye album ’Nasir’ direkte fra nattens lyttefest i New York

Stream Nas’ nye album ’Nasir’ direkte fra nattens lyttefest i New York
Foto: Noel Vasquez/Getty Images

I fin forlængelse af de tre fredages Kanye-relaterede releases blev Nas’ album i nat spillet live for et celebert publikum i New York. Livestreamen er nu ude via som Youtube-video via Mass Appeal i god kvalitet, hvor albummet nu kan høres i sin syv numre lange helhed.

I præcis lige så fin (om end lidt mere irriterende) forlængelse af de øvrige tre Kanye-relaterede udgivelser, Pusha-T’s ’Daytona’, soloskiven ’ye’ og Kid Cudi-samarbejdet Kids See Ghosts er heller ikke ’Nasir’ helt punktlig, når det kommer til den officielle udgivelse. Albummet har endnu ikke ramt de gængse streamingtjenester – men mon ikke det kommer, når Nas og vennerne får armene ned ovenpå releasefesten.

Et hurtigt lyt til albummet vidner om old school, storladne produktioner og ditto samples, mens den lyriske side i Nas’ ånd er byder på et par samfundskritiske mavepustere – særligt et nummer som ’Cops’ bliver spændende at nærlytte og -læse nøjere.

Albummets cover er et stærkt sort-hvidt billede af fem sorte børn, der står med hænderne i vejret op ad en væg – to af dem med (plastik?)våben i hånden, en med en legetøjsrobot. Billedet er skudt af Mary Ellen Mart i 1988 som del af en reportage om et nabolag i Dallas, der var stærkt udfordret af stoffer, vold og fattigdom. Der er ingen tvivl om, at billedet læner sig op ad flere af ‘Nasir’s hårde gadepoetiske skildringer.

’Nasir’ er Nas’ 11. studiealbum, og det er produceret af Kanye West med hjælp fra Illangelo, der bedst af alt er kendt for sit mangeårige samarbejde med The Weeknd.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af