Trippie Redd arresteret på baggrund af anklager om voldsovergreb

Trippie Redd arresteret på baggrund af anklager om voldsovergreb
Trippie Redd.

Rapperen Trippie Redd er ifølge TMZ blevet arresteret for anden gang på under en måned, atter en gang fordi han er anklaget for overgreb.

Rapperen er for tiden i varetægt i Fulton County Jail i Atlanta. TMZ skriver, at en kvinde meddelte politiet, at Trippie Redd slog hende med en pistol, hvilket medførte en mærkbar bule i hendes hoved.

Trippie Redd skulle oprindeligt have spillet til den nye hiphopfestival Hafnia Zoo, men han aflyste sin optræden, hvilket var med til at forårsage, at hele festivalen blev aflyst. TMZ skriver, at Redd blev arresteret tirsdag, men da deres artikel blev skrevet i går, kan det sagtens betyde, at de mener tirsdag i sidste uge. Der er ingen officielle udtalelser fra Trippie Redd om, hvorvidt dette var medvirkende til aflysningen.

En kvinde, der angiver at være selvsamme kvinde, som blev slået af Trippie Redd, har indsendt en video til DJ Akademiks, hvor hun fortæller sin side af historien. Hun siger, at overgrebet fandt sted efter et skænderi med Trippie Redds kæreste Angvish: »Jeg råber til hende og sætter mine fingre op i ansigtet på hende, og så kommer Trippie og slår mig bag i hovedet med en fucking pistol, og jeg falder til fucking jorden foran fucking døren, bare så jeg ikke kunne slå hans bitch«.

Annonce